Αύγουστος 2015

Εντοπίστηκε νταλίκα με 70 νεκρούς μετανάστες στη Βουδαπέστη.

Αντιμέτωπες με ένα άκρως μακάβριο περιστατικό βρέθηκαν οι αρχές της Ουγγαρίας καθώς την Τετάρτη εντοπίστηκε ένα φορτηγό-ψυγείο μέσα στο οποίο βρέθηκαν τα πτώματα συνολικά 70 ατόμων που είχαν προσπαθήσει να περάσουν παράνομα τα σύνορα της χώρας, προς αναζήτηση ενός καλύτερο "αύριο".

Όπως ανακοίνωσε ο Χανς Πέτερ Ντόσκοτσιλ, ο αρχηγός της αστυνομίας της επαρχίας Μπούργκενλαντ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, οι μετανάστες υπολογίζεται πως ήταν ήδη νεκροί όταν πέρασαν τα σύνορα για να βρεθούν στην Βουδαπέστη.

Tags: 

Οι μεταλλωρύχοι απέκλεισαν το παλαιό δημαρχείο Αρναίας.

Συνεχίζεται η διαμαρτυρία των εργαζόμενων των Μεταλλείων Κασσάνδρας, οι οποίοι πήραν την απόφαση να προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό του παλιού δημαρχείου Αρναίας, όπως ακριβώς είχαν ανακοινώσει.

Οι δημοτικοί υπάλληλοι έχουν αποχωρήσει το κτίριο και στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις και παρακολουθούν διαρκώς την κατάσταση.

Την ίδια ώρα στην Ολυμπιάδα οι μεταλλωρύχοι συνεχίζουν τη διαμαρτυρία τους, παραμένοντας μέσα στις στοές.

Tags: 

Αμμόχωστος: Καθαρίστρια δηλητηρίαζε συναδέλφους με...ούρα.

Έναν απίστευτο τρόπο σκέφτηκε μία 55χρονη γυναίκα η οποία εργάζεται ως καθαρίστρια σε νοσοκομείο της Αμμοχώστου για να δηλητηριάσει τις συναδέλφους της.

Οι καθαρίστριες πάθαιναν δηλητηριάσεις και υπέφεραν απο πυρετό και έντονους εμετούς η μία μετά την άλλη, χωρίς να μπορούν να καταλάβουν τί συμβαίνει. Κάποια στιγμή, το όλο θέμα κίνησε υποψίες και έτσι η Διεύθυνση του νοσοκομείου τοποθέτησε κρυφές κάμερες για να διαπιστώσει τί ακριβώς συμβαίνει.

Tags: 

Σοκαριστικό λάθος: 2χρονο αγοράκι σκότωσε τον πατέρα του.

Ένα αγοράκι που μετά βίας έχει συμπληρώσει τα δύο χρόνια ζωής πυροβόλησε και σκότωσε απο τραγικό λάθος τον πατέρα του, στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ.

Όπως απεφάνθη και η αστυνομία, ο θάνατος του πατέρα ήταν ένα τραγικό ατύχημα και δεν υπάρχει κανένα σημάδι για αυτοκτονία ή κακόβουλη παρέμβαση. Ο άτυχος άντρας έφερε έναν και μόνο πυροβολισμό στο κεφάλι.

Όπως γνωστοποιήθηκε απο τις Αρχές, το πτώμα του άτυχου άντρα ανακάλυψε η σύζυγος του μόλις επέστρεψε απο τη δουλειά. Σοκαρισμένη ειδοποίησε την αστυνομία, καθώς δεν μπορούσε να διανοηθεί πως επρόκειτο για ένα τραγικό ατύχημα.

Tags: 

Την απάτησε και δείτε τί του έκανε!

Έξαλλη ήταν μία νεαρή γυναίκα μόλις έμαθε οτι ο σύντροφος της την απατά το τελευταίο διάστημα με μία συνάδελφο της απο τη δουλειά. την οποία είχε γνωρίσει μόλις λίγους μήνες πιο πριν αλλά, όπως όλα δείχνουν, ο άγριος...ερωτισμός του δεν άντεξε να κρατηθεί μακριά!

Μόλις λοιπόν η απατημένη σύντροφος έμαθε τα καθέκαστα, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να τον εκδικηθεί με τέτοιο τρόπο, που σίγουρα δεν θα καταφέρει να ξεχάσει για πολύ καιρό ακόμα!

Tags: 

Νεκροί δύο τουρίστες στη Ρόδο.

Με αίμα βάφτηκε για ακόμα μία φορά η άσφαλτος, με το θάνατο δύο νεαρών τουριστών απο την Ιταλία που βρίσκονταν στη Ρόδο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Οι δύο Ιταλοί, ηλικίας 22 και 23 ετών αντίστοιχα, κινούνταν με ένα αυτόματο μηχανάκι όταν , κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 22χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου και κατέληξε στο αντίθετο ρεύμα.

Tags: 

Τον απείλησε με κουζινομάχαιρα επειδή έκανε φασαρία.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Λάρνακα της Κύπρου, όπου μία νεαρή γυναίκα απο την Κίνα εκνευρίστηκε τόσο πολύ με την φασαρία που έκανε ο γείτονας της, που αποφάσισε να του πει μερικές κουβέντες με τη βοήθεια δύο κουζινμάχαιρων...

Η νεαρή γυναίκα μετέβη στο διαμέρισμα του 24χρονου φοιτητή απο τη Λάρνακα και με το που άνοιξε την πόρτα, του επιτέθηκε με τα δύο κουζινομάχαιρα, καταφέρνοντας έτσι να του κόψει τον αντίχειρα.

Tags: 

Ξέχασαν την τρίχρονη κόρη τους και ξεκίνησαν για διακοπές.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Γαλλία όπου ένα ζευγάρι...ξέχασε την μόλις τριών ετών κόρη του σε ένα χώρο εστίασης, κατά τη διαδρομή προς τις διακοπές τους. Οι γονείς μαζί με τα τρία τους παιδιά σταμάτησαν σε μία καφετέρια για ανεφοδιασμό. Στην επιστροφή όμως προς το αμάξι, κανείς δεν παρατήρησε πως η μικρότερη κόρη δεν είχε επιβιβαστεί.

Οι δύο γονείς αντελήφθησαν πως η κόρη τους λείπει όταν άκουσαν την σχετική ανακοίνωση στο ραδιόφωνο, που ανέφερε πως το κοριτσάκι είχε βρεθεί μόνο σε ένα χώρο μαζική εστίασης και πως το είχαν εντοπίσει μερικοί τουρίστες.

Tags: 

18χρονος Βρετανός νεκρός απο χτύπημα στο κεφάλι.

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός 18χρονου Βρετανού τουρίστα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στα Μάλια της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν απο τα τοπικά μέσα, ο νεαρός είχε βγει το προηγούμενο βράδυ για διασκέδαση σε ένα νυχτερινό μαγαζί, όπου και κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκόολ.

Tags: 

51χρονος ξεκλήρισε ολόκληρη την οικογένεια του.

Χωρίς λόγια παρακολουθούν καθημερινά τις εξελίξεις οι κάτοικοι στη Ρωσία, μετά απο την ανακάλυψη του φρικτού φονικού που διέπραξε ένας 51χρονο άντρας, ο οποίος σε ένα παραλήρημα σκότωσε με τσεκούρι τα έξι ανήλικα παιδιά του αλλά και την εγκυμονούσα σύζυγο του.

Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, ο 51χρονος είχε κατηγορηθεί για μοιχεία και βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγο του, ενώ οι αρχές υποψιάζονται πως υπήρχε στο παρασκήνιο δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών.

Tags: