Μάιος 2015

Μεθυσμένος έκλεψε ένα περιπολικό και έκανε βόλτες!

Μία φάρσα θέλησε να κάνει ένας άντρας απο τη Νεάπολη Λακωνίας, ο οποίος αποφάσισε να πάρει ένα απο τα υπηρεσιακά οχήματα και να γίνει καπνός!

Χωρίς να τον αντιληφθεί κανένας, ο μεθυσμένος άντρας μπήκε μέσα στο περιπολικό που ήταν σταθμευμένο έξω απο το αστυνομικό τμήμα. Προς μεγάλη του έκπληξη, τα κλειδιά ήταν πάνω στη μίζα, οπότε δεν το σκέφτηκε και πολύ, έβαλε μπρος και έφυγε.

Tags: 

Πάτρα: Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να ελέγξουν μία περίπτωση διατάραξης ησυχίας, σε διαμέρισμα στην οδό Μελίχου 38 και Νοταρά, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με το ζευγάρι στο οποίο ανήκει το διαμέρισμα, χωρίς όμως να λάβουν απάντηση.

Έτσι, αποφάσισαν να μπουν μέσα για να δουν τί ακριβώς συμβαίνει, καθώς, όπως ενημερώθηκαν, το ζευγάρι είχε και ένα ανήλικο παιδί. Το θέαμα που αντίκρυσαν, τους έκοψε την ανάσα.

Tags: 

Κολωνός: 25χρονος σκότωσε καταλάθος τον πατέρα του.

Σε βαριά θλίψη είναι βυθισμένη η οικογένεια του αδικοχαμένου αστυνομικού, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά απο σφαίρα που δέχτηκε καταλάθως απο το γιο του.

Όπως έγινε γνωστό, πατέρας και γιος και βρίσκονταν σε ένα πολιτιστικό σύλλογο, όπου παρακολουθούν μαθήματα παραδοσιακού χορού. Ο άτυχος αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας εκείνη τη στιγμή, παρακολουθούσε το μάθημα όταν ο 25χρονος γιος αποφάσισε να πάρει το όπλο στα χέρια του για να το επεξεργαστεί.

Tags: 

Έβρος: Σοκ με τον τραγικό χαμό 42χρονου.

Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα του Σαββάτου ένας 42χρονος άντρας απο το Σουφλί Έβρου, ο οποίος έπεσε με τη μηχανή που οδηγούσε.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος, κάτω απο αδιευκρίνιστες μέχρις στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της δίκυκλης μοτοσυκλέτας που οδηγούσε και συγκρούστηκε μετωπικά και με μεγάλη ταχύητα με ένα σταθμευμένο Ι.Χ αυτοκίνητο.

Ο 42χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ο οποίος πιθανολογείται πως ήταν ακαριαίος, λόγω της σφοδρής σύγκρουσης.

Tags: 

Κρήτη: Κλέβουν τις καμπάνες απο τα ξωκλήσια!

Τελειωμό δεν φαίνεται να έχει το κακόγουστο «αστείο» που ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα την Κρήτη, καθώς έχει προκύψει σωρεία ληστειών με θύματα κάποια ξωκλήσια.

Μόνο τον περασμένο μήνα παρουσιάστηκαν τρία περιστατικά, όπου κάποιοι ιερόσυλοι δεν δίστασαν να βάλουν χέρι στις εκκλησίες και να κλέψουν και στις τρεις περιπτώσεις απο μία καμπάνα.

Συγκεκριμένα, τα περιστατικά έλαβαν χώρα μεταξύ 27 Μαρτίου και 15 Απριλίου. Το αξιοσημείωτο στην υπόθεση είναι το γεγονός οτι όλες οι ληστείες διεπράχθηκαν σε ξωκλήσια που βρίσκονται στην περιοχή της Αυγενικής Ηρακλείου.

Tags: 

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας φυτοφάρμακο.

Τέλος στη ζωή του προσπάθησε να δώσει ένας 52χρονος άντρας απο την Ιεράπετρα της Κρήτης, χωρίς ευτυχώς να επιτύχει.

Συγκεκριμένα, ο 52χρονος κατανάλωσε μία αρκετά μεγάλη ποσότητα φυτοφάρμακου και κρύφτηκε στην αποθήκη του σπιτιού, προκειμένου να ξεψυχήσει. Η γυναίκα του αντιλήφθηκε γρήγορα την απουσία του και βγήκε να τον ψάξει.

Μόλις τον εντόπισε στην μικρή αποθήκη, χωρίς τις ασθήσεις του, ειδοποίησε αμέσως ένα ασθενοφόρο, το οποίο τον παρέλαβε και τον οδήγησε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου υπέστη ισχυρή πλύση στομάχου, αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο.

Tags: 

Πάτρα: Την μαχαίρωσε γιατί δεν ήθελε να πάει στη δουλειά.

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στην πόλη της Πάτρας, όπου ένας 45χρονος άντρας μαχαίρωσε τη σύζυγο του, μετά απο φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους, το οποίο εξελίχθηκε φονικό μαχαίρωμα.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο γιός του θύματος αλλά και του δράστη, ο πατέρας του πάντα ζήλευε και μιλούσε άσχημα στη μητέρα του. Αυτή τη φορά ο καυγάς ξεκίνησε επειδή η γυναίκα δεν ήθελε να πάει στη δουλειά.

Μετά απο έντονο διαπληκτισμό, ο 45χρονος χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι 30 εκατοστών και τραυμάτισε θανάσιμα την άτυχη γυναίκα στην κοιλιά.

Tags: 

Σκάλα Λακωνίας: Είχε κάνει το μπαρ...οίκο ανοχής.

Σε...σπίτι των αισθήσεων φαίνεται πως είχε μετατρέψει ένας 54χρονος το νυχτερινό του κατάστημα, το οποίο βρίσκεται στη Σκάλα Λακωνίας.

Κατόπιν στοχευμένων πληροφοριών που έλαβε η αστυνομία, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο κατάστημα του 54χρονου.

Μέσα βρέθηκε μία 47χρονη γυναίκα απο τον Άγιο Δομίνικο, η οποία συνευρισκόταν με τους πελάτες έναντι αμοιβής, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του μαγαζιού.

Tags: 

Έκρυψαν 8χρονο σε βαλίτσα για να περάσει τα σύνορα.

Τα μάτια τους έτριβαν οι υπάλληλοι στο τελωνείο της Ceuta, που είναι ισπανικό σύνορο στο Μαρόκο, με τα όσα αντίκρυσαν.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα, η βαλίτσα ανήκε σε μία 19χρονη κοπέλα η οποία συμπεριφέρονταν περίεργα και έτσι η ασφάλεια του τελωνείου αποφάσισε να την σταματήσει και να την ελέγξει ενδελεχώς.

Tags: 

Έπεσαν πυροβολισμοί εξαιτίας του νερού ποτίσματος.

Πανικός επικράτησε χθες το βράδυ, στην περιοχή της Μητρόπολης του δήμου Γόρτυνας, όπου οι διαπληκτισμοί ανάμεσα σε δύο οικογένειες ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και τη θέση των λέξεων πήραν γρήγορα οι καραμπίνες.

Αιτία του τσακωμού ήταν το νερό απο το λάστιχο ποτίσματος, το οποίο προφανώς ενόχλησε τη μία οικογένεια και ο χαμός δεν άργησε να έρθει. Οι δύο οικογένειες άρχισαν να λογομαχούν έντονα αλλά η κατάσταση ξέφυγε απο τα πλαίσια του λογικού.

Tags: