Μάρτιος 2015

Ο πρώτος gay γάμος μεταξύ ισοβιτών.

Γεγονός αποτελεί πλέον ο πρώτος γάμος μεταξύ δύο ομοφυλόφιλών αντρών, οι οποίοι εκτελούν και οι δύο ισόβια κάθειρξη στις φυλακές Full Sutton του Γιόρκσαϊρ.

Οι δύο άντρες, ο Mikhail Ivan Gallatinov – 40 ετών – και ο εραστής και συγκρατούμενος του, Marc Goodwin – 32 ετών – γνωρίστηκαν μέσα στη φυλακή ενώ εκτελούσαν και οι δύο τις ποινές τους.

Με τη σχέση τους να μετρά ήδη δύο χρόνια, οι άντρες αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τον έρωτα τους και να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης, ακόμα και πίσω απο τα κάγκελα της φυλακής.

Tags: 

Γιάννενα: Πανικός με άγριο ξυλοδαρμό μαθητή.

Σάλο έχει ξεσπάσει στα Γιάννενα με την υπόθεση της άγριας επίθεσης που δέχτηκε ένας μαθητής σε μεγάλη σχολική μονάδα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, ο μαθητής βγήκε κάτω απο αδιευρκίνιστες συνθήκες απο το προαύλιο του σχολείου του, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Σύμφωνα με μαρτυρίες, έξω ακριβώς απο τη σχολική μονάδα βρισκόταν σταθμευμένο ένα αυτοκίνητο με τρεις επιβαίνοντες.

Tags: 

Σοκ στη Τρίπολη με άγριο ξυλοδαρμό νεαρής γυναίκας.

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Τρίπολης ο άγριος ξυλοδαρμός που υπέστη μία 28χρονη γυναίκα, απο τα χέρια του πρώην συζύγου της.

Η 28χρονη γυναίκα παρουσιάστηκε αιμόφυρτη στο αστυνομικό τμήμα της Τρίπολης για να καταγγείλει το γεγονός. Την προηγούμενη μέρα το βράδυ, ο πρώην σύζυγος της, αποφάσισε να την επισκεφτεί το διαμέρισμα όπου διαμένει η ίδια. Λίγα λεπτά μετά απο την είσοδο του πρώην άντρα της στο σπίτι, άρχισαν να λογομαχούν.

Tags: 

Συνελήφθη 20χρονος για ζωοκτονία.

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής ένας 20χρονος, ο οποίος βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες για ζωοκτονία, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Όπως έγινε γνωστό απο την Αστυνομία, ο 20χρονος δράστης πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα με καραμπίνα ένα αδέσποτο σκυλί.

Περαστικοί που έγιναν μάρτυρες της αποτρόπαιας αυτής πράξης, ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία, η οποία κατέφτασε σε λίγα μόλις λεπτά στο σημείο.

Tags: 

Άγιος Παντελεήμονας: Έκλεψαν οίκο νυφικών.

Ιδιαίτερες προτιμήσεις και εκλεπτυσμένο γούστο φαίνεται πως είχαν δύο ληστές, οι οποίοι έβαλαν στο στόχαστρο έναν οίκο νυφικών, στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα.

Οι άγνωστοι διαρρήκτες παραβίασαν την είσοδο του καταστήματος και αφού απενεργοποίησαν τον συναγερμό, προχώρησαν και στην κυριολεξία άδειασαν σχεδόν όλο το κατάστημα.

Συνολικά απέσπασαν 93 νυφικά φορέματα, 15 ζευγάρια παπούτσια, μία φωτογραφική μηχανή, δύο κάμερες και αξεσουάρ αξίας 2.000 ευρώ. Στη συνέχεια διέφυγαν χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Tags: 

Πέθανε 23χρονος φοιτητής μετά απο διαγωνισμό κατανάλωσης αλκόολ.

Τραγική κατάληξη είχε για τον 23χρονο Hemberto Moura Fonseca απο την Βραζιλία, ο οποίος έπαθε δηλητηρίαση απο υπερβολική κατανάλωση αλκόολ κατά τη διάρκεια ενός φοιτητικού πάρτυ και άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο προς το νοσοκομείο.

Ο 23χρονος φοιτητής βρισκόταν στο πάρτυ που διοργάνωσε το πανεπιστήμιο του, Julio de Mesquita, όταν κάποιοι απο την παρέα του αποφάσισαν να ξεκινήσουν ένα διαγωνισμό κατανάλωσης αλκόολ με σφηνάκια.

Tags: 

Μαγιόρκα: Τραγικό ατύχημα κατά τη διάρκεια ράλι.

Σοκαρισμένοι οι θεατές παρακολούθησαν το φρικτό ατύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια του Oris Rally Clasico, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στη Μαγιόρκα.

Ο οδηγός του αγωνιστικού οχήματος έχασε τον έλεγχο του αμαξιού και καρφώθηκε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να τυλιχτεί αμέσως στις φλόγες.

Ο οδηγός κατάφερε και βγήκε απο το αυτοκίνητο, μόλις αυτό άρχισε να παίρνει φωτιά. Ο άτυχος συνοδηγός, Jose Lumbreras, δυστυχώς δεν ήταν τόσο τυχερός, αφού εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να απανθρακωθεί πλήρως.

Tags: 

Η Τριερβελέρ και το πολύκροτο χαστούκι.

Μύγα στο σπαθί φαίνεται πως δεν σηκώνει η Βαλερί Τριερβελέρ, η πρώην σύντροφος του προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, όταν ένας άντρας την ρώτησε με ειρωνικό ύφος «τί κάνει ο Φρανσουά».

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα, το περιστατικό συνέβη σε ένα καφέ του 15ου διαμερίσματος του Παρισιού.

Ο Μοχάμεντ Ριζκί, ο οποίος ήταν υποψήφιος με την Κεντροδεξιά στην περιφέρεια της Ουάζ, έκανε την θρασύτατη ερώτηση στην πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας αλλά όταν εκείνη του ζήτησε να απολογηθεί,εκείνος αρνήθηκε και έτσι η κ. Τριερβελέρ τον χαστούκισε.

Tags: 

Λήστεψαν δημοσιογράφο και τους κατέγραψε η κάμερα.

Το Θεό τους δεν είχαν δύο ληστές, οι οποίοι δεν δίστασαν να ληστέψουν εν ψυχρώ έναν νοτιοαφρικανό δημοσιογράφο, την ώρα που ετοιμαζόταν να μεταδώσει τα τελευταία νέα σχετικά με την εισαγωγή του νέου προέδρου της Ζάμπια στο νοσοκομείο.

Ο δημοσιογράφος στέκεται μπροστά απο την κάμερα του τηλεοπτικού συνεργείου και ετοιμάζεται να βγει στον αέρα, όταν οι δύο αδίστακτοι κακοποιοί παιρνούν και «εντοπίζουν» τη λεία τους. Αμέσως σταματούν και πηγαίνουν προς το μέρος του δημοσιογράφου και ξεκινού να του ψάχνουν τις τσέπες.

Tags: 

Συνελήφθησαν δίδυμα αδέρφια για σειρά διαρρήξεων.

Ντούετο στη ζωή, ντουέτο και στις παρανομίες φαίνεται πως ήταν δύο δίδυμα αδέρφια, τα οποία αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες για σειρά διαρρήξεων στη Χαλκιδική.

Όπως ανακοινώθηκε απο την Αστυνομία, οι 38χρονοι δράστες είχαν θέσει ως λεία τις εξοχικές κατοικίες της Μεταμόρφωσης Χαλκιδικής και είχαν ρημάξει συνολικά 12 σπίτια, εως ότου συλληφθούν.

Μετά απο έρευνα που διεξήχθη, στην κατοχή των δίδυμων δραστών βρέθηκαν ηλεκτρικές συσκευές, είδη ρουχισμού, οικογενειακά κειμήλια και το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, τα οποία επιστράφησαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Tags: 

Σελίδες