Απρίλιος 2014

Μεθυσμένος επιβάτης αναστατώνει αεροπλάνο.

Σφοδρή αναστάτωση προκάλεσε στους υπεύθυνους της Virgin Airways,ένας μεθυσμένος επιβάτης.
Ο επιβάτης επιχείρησε να εισέλθει στο πιλοτήριο και αμέσως ο κυβερνήτης σήμανε συναγερμό για αεροπειρατεία.Μέσα ενημέρωσης αλλά και ο αξιωματούχος της Πολεμικής Αεροπορίας της Ινδονησίας,Hadi Tjahjanto,μετέδωσαν πληροφορίες για ενδεχόμενη αεροπειρατεία σε πτήση με προορισμό το Μπαλί της Ινδονησίας.
Αργότερα,εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας διέψευσε τις πληροφορίες για αεροπειρατεία.Ο επιβάτης συνελήφθη,στιγμές μετά την ασφαλή προσγείωση του αεροσκάφους

Ζητούν να πηγαίνουν αργότερα στη δουλεία λόγω Μουντιάλ.

Γερμανικές ενώσεις εργαζομένων ζητούν από τους εργοδότες να τους επιτρέψουν να πηγαίνουν αργότερα στην εργασία τους,τις ημέρες όπου το προηγούμενο βράδυ αγωνίζεται η εθνική ομάδα.
Θα ήταν μία πολύ ωραία και ευγενική κίνηση,εκ μέρους της εργοδοσίας,δήλωσε ο υπεύθυνος της εργατικής ένωσης οικοδόμων και μηχανικών.
Η Γερμανία ήδη έχει προβλέψει την δημιουργία δημόσιων ειδικών χώρων οπού οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθούν τα μεταμεσονύκτια παιχνίδια της εθνικής τους ομάδας,

Αρνητικό το αποτέλεσμα του τεστ για τον ιό MERS που διεξήχθη στον οδηγό ταξί.

Αρνητικός στον ιό MERS,είναι ο οδηγός ταξί που μετέφερε τον 69χρονο από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Το ΚΕΕΛΠΝΟ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα που θα διασφαλίσουν την μη εξάπλωση του ιού,ενώ τονίζει την άμεσα ανάγκη κλινικής εξέτασης σε όλους τους επιστρέφοντες ταξιδιώτες από την Αραβική Χερσόνησο.
Ο 69χρονος ασθενής νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία και σύμφωνα με τους γιατρούς,η κατάσταση του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Μεγάλη συναυλία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη στο Γκάζι στις 13 του Μάη.
Αντί για εισιτήριο όμως,οι θεατές θα πρέπει να έχουν μαζί τους στην θέση του, ένα κουτί αντιβίωση,είτε ένα παιδικό γάλα,τα οποία και θα διατεθούν στους γιατρούς του κόσμου για να στηρίξουν το δύσκολο έργο τους.
Στην συναυλία θα εμφανιστούν οι μουσικές ομάδες των ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ,ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και ο Ηλίας Λογοθέτης.

Δεξαμενή νερού μετατρέπεται σε πολυτελές εξοχικό!

Ένα ζευγάρι Βρετανών αφιέρωσε 10 χρόνια δουλείας και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να μετατρέψει μία παλιά δεξαμενή,σε μια πολυτελή κατοικία.
Είναι σε θέση να φιλοξενήσει 6 άτομα,ενώ διαθέτει WI FI και plasma TV.
Η τιμή ενοικίασης της πρωτότυπης αυτής κατοικίας ανέρχεται στο ποσό των 450 ευρώ εβδομαδιαίως.

Ταξί όπως κρεβατοκάμαρα!

Την παραπάνω σκέψη έκανε ένα ζευγάρι από το Ιλινόις των ΗΠΑ,αποφασίζοντας να περάσουν ευχάριστα τον χρόνο τους,μέσα στο ταξί.
Αγνοώντας πλήρως τον οδηγό και τους περαστικούς,έκαναν σεξ μέσα στο ταξί!
Αφού τελείωσαν και έφτασαν στον προορισμό τους αρνήθηκαν να πληρώσουν το κόμιστρο,αναγκάζοντας τον οδηγό να καλέσει την αστυνομία.
Ο νεαρός άνδρας τελικά πλήρωσε το αντίτιμο και ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του.

Barwoman ετών 100!

Η Ντόρι Σάβιλ από το Μπακινγκχαμσάιρ της Βρετανίας,ξεκίνησε να εργάζεται στο bar "Red Lion" το 1940,σε ηλικία 24 ετών και συνεχίζει ως σήμερα.
Πέρυσι αποφάσισε να πάρει την πρώτη της άδεια,λόγω προβλημάτων υγείας,όμως ελπίζει ότι θα συνεχίσει να εργάζεται για πολλά χρόνια ακόμα!

Ομολογώ πως είμαι αλήτης!

Ήταν η ποινή που επιβλήθηκε στον 62χρονο Edmond Aviv από Αμερικάνικο δικαστήριο,λόγω της συμπεριφοράς του προς τους γείτονες του και τα παιδιά τους.
Συγκεκριμένα,αναγκάστηκε να σταθεί δίπλα από κεντρική οδό κρατώντας μία πινακίδα που έγραφε:Είμαι αλήτης και καβγατζής,τα βάζω με ανυπεράσπιστα παιδιά και δεν ανέχομαι όσους είναι διαφορετικοί από εμένα.
Ο Aviv δήλωσε πως το δικαστήριο εξάντλησε όλη την αυστηρότητα πάνω του και του κατέστρεψε την ζωή.

Ένα στα τρία παιδιά στην Αμερική έχει υψηλή χοληστερίνη!

Ο Δρ Thomas Seery,παιδίατρος καρδιολόγος στο νοσοκομείο παίδων του Texas,εξέτασε το ιατρικό ιστορικό 12712 παιδιών και εντόπισε περιπτώσεις χοληστεριναιμίας στο 30% των περιπτώσεων.
Οι καρδιαγγειακές ασθένειες είναι σπάνιες σε τόσο μικρή ηλικία,όμως η αυξημένη χοληστερίνη αποτελεί παράγοντα κινδύνου για την ανάπτυξη καρδιακών προβλημάτων στην ενήλικη ζωή του ατόμου.
Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι τα αγόρια είναι πιθανότερο να παρουσιάσουν αυξημένη χοληστερίνη,ενώ τα κορίτσια παρουσιάζουν συχνότερα χαμηλή HDL(καλή χοληστερίνη).

Εκσκαφείς παίζουν Jenga!

Εκσκαφείς της γνωστής εταιρίας Caterpillar,παίζουν το μεγαλύτερο παιχνίδι jumbo jenga που έχει ποτέ διοργανωθεί.
Πέντε διαφορετικά οχήματα σχημάτισαν έναν πύργο αποτελούμενο απο 27 ξύλινα blocks,το καθένα από τα οποία ζυγίζει σχεδόν 300kg.
Το video με το όλο εγχείρημα συγκέντρωσε πολύ σύντομα παραπάνω από 160000 views στο youtube,ενώ χρειάστηκαν πάνω από 28 ώρες για να ολοκληρωθει το παιχνίδι.
Τέλος,ο χώρος που χρειάστηκε για να πραγματοποιηθεί το παραπάνω event,ξεπερνά σε έκταση δυο γήπεδα NFL.

Σελίδες