Απρίλιος 2012

Η ΑΣΔΕΝ είναι έτοιμη να υπερασπίσει το Αιγαίο και το ...

Η αμυντική θωράκιση της χώρας στηρίζεται κατά κύριο λόγο στο ανθρώπινο δυναμικό των Ενόπλων Δυνάμεων είτε αυτοί είναι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί είτε αυτοί είναι επαγγελματίες οπλίτες και κληρωτοί. Σε όλες τις ασκήσεις της ΑΣΔΕΝ οι μονάδες που συμμετείχαν απέδειξαν την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα και την αξία του ανθρώπινου δυναμικού που φυλάττει τα ελληνικά νησιά.

11 λόγοι που μπορεί να σου προκαλέσουν πονοκέφαλο

Ακόμα κι αν δεν κάνεις κλήσεις με μεγάλη διάρκεια, το κινητό μπορεί να ευθύνεται για τον πόνο που ταλαιπωρεί το κεφάλι και τα μάτια σου, ιδίως αν το χρησιμοποιείς για να σερφάρεις στο ίντερνετ. Όπως εξηγεί ο δρ Μαρκ Ρόζενφελντ, ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, "τα γραφικά του κινητού και οι μικρές γραμματοσειρές κουράζουν περισσότερο τα μάτια, γιατί πρέπει να εστιάζουν πολύ έντονα".

Μαντσίνι: Θα εμπιστευθώ τον Μπαλοτέλι

Ο Μαντσίνι σχολίασε πως παρά την κόκκινη κάρτα που πήρε ο Μπαλοτέλι στο ματς με την Αρσεναλ, σκέφτεται να τον ρίξει στη μάχη με τη Γιουνάιτεντ, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και τον τίτλο στην Premier League. "Μπορεί να είμαι και ο μοναδικός άνθρωπος στον ποδοσφαιρικό κόσμο που εμπιστεύομαι τον Μπαλοτέλι. Αλλά νομίζω πως σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ναι, πρέπει να τον εμπιστευτείς", τόνισε ο Μαντσίνι και πρόσθεσε: "Σε μία αναμέτρηση μπορεί να σκοράρει δύο ή τρία γκολ. Ο Μάριο απολογήθηκε σε μένα μετά την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο παιχνίδι με την Αρσεναλ και προπονείται σκληρά".

Ενταση και προσαγωγές το απόγευμα στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

OHE: Νέα διαδικασία για το Κυπριακό

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Ντάουνερ, στις διαδοχικές συναντήσεις που είχε με τον Πρόεδρο Χριστόφια και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Έρογλου, τους πληροφόρησε πως τα Ηνωμένα Έθνη κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι «η δουλειά δεν μπορεί να συνεχιστεί όπως γινόταν έως τώρα».

Νεαρός στη Χαλκίδα πέθανε σε γήπεδο

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Πέμπτη (26/04) το απόγευμα, όταν ο άτυχος νεαρός μαζί με τους φίλους συναντήθηκαν προκειμένου να παίξουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου σε γήπεδο 5Χ5. Λίγο λεπτά αφότου άρχισε ο αγώνας ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του, και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Οι φίλοι του πήγαν κοντά του προκειμένου να δουν τη είχε συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του evianews.com στο γήπεδο κλήθηκε άμεσα γιατρός και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε το νεαρό στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Τζώρτζ Σόρος: «Όποιος και αν εκλεγεί στη Γαλλία, ...

Ο γνωστός επενδυτής, Τζωρτζ Σόρος, σε συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό L΄Express, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Γάλλος πρόεδρος που θα εκλεγεί στις 6 Μαΐου είναι απίθανο να ορθώσει το ανάστημά του στη Μέρκελ για τα ζητήματα της Ευρώπης, καθώς η γαλλική οικονομία θα συνεχίσει να είναι πιο αδύναμη από την αντίστοιχη γερμανική.Μάλιστα υπογράμμισε πως ο επόμενος πρόεδρος, ανεξάρτητα από το αν θα είναι ο Ολάντ ή ο Σαρκοζί, δεν θα έχει ιδιαίτερη επιρροή στις διαπραγματεύσεις με τη Μέρκελ, όπως είχε ο Σαρκοζί στην πρώτη θητεία του..«Οι Σαρκοζί και Μέρκελ έχουν διαφορετικό όραμα, αλλά όποτε προέκυπτε

Ο γιος του Μπο διαψεύδει ότι έτυχε προνομίων

ΑΠΕ ΠΕΚΙΝΟ. Την έως τώρα πορεία του στην κοινωνία υπερασπίστηκε, χθες, με σθένος, ο Μπο Γκουαγκουά, γιος του έκπτωτου Κινέζου πολιτικού Μπο Σιλάι, γράφοντας ένα ακόμη επεισόδιο, σ ένα από τα πιο χαοτικά πολιτικά σκάνδαλα που έχουν αποκαλυφθεί στην Κίνα τα τελευταία χρόνια.Με ανοιχτή επιστολή του προς το Χάρβαρντ, του οποίου είναι απόφοιτος, ο υιός Μπο διέψευσε ότι έτυχε προνομίων για τη χρηματοδότηση των σπουδών του ή ότι οδηγούσε Ferrari, ενώ δήλωσε πολύ ανήσυχος για την τύχη της οικογενείας του.

Σφαγή στις συντάξεις του ΙΚΑ από τον Ιούνιο: -12% ...

Όσοι συνταξιούχοι του ΙΚΑ ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ και αυτά τα δύο κόμματα καταφέρουν να σχηματίσουν κυβέρνηση θα δουν από τον Ιούνιου την η παρακράτηση και την μείωση της σύνταξής τους κατά 12% για τα ποσά άνω των 1.300 ευρώ. Τον ίδιο μήνα και σε οκτώ ισόποσες δόσεις θα παρακρατηθούν οι αναδρομικές μειώσεις των συντάξεων από τις αρχές του έτους. Δηλαδή πρακτικά δεν θα πάρουν σύνταξη.

Σελίδες