54122!

Έχω διαβάσει πολλά και διάφορα για αυτή την υπηρεσία από τότε που έλαβα μήνυμα.. ώστε να καταλάβω περί τίνος πρόκειται. Είναι απλά Chat; Είναι σάιτ κοινωνικής δικτύωσης; ή πρόκειται για έναν έξυπνο τρόπο να μας τρώει λεφτά μια εταιρία;

Η απάντηση δεν είναι μόνο μία. Για το τρίτο δεν ξέρω καθότι το αν η υπηρεσία είναι ακριβή ή όχι πάει ανάλογα την τσέπη. Τα άλλα δύο ερωτήματα είναι κάπως πιο σύνθετα.
Για να μπεί κάποιος στην υπηρεσία θα πρέπει να έχει εγγραφεί στο www.ellinespadou.com και να επιλέξει τη συμμετοχή του στην υπηρεσία 54122. Στη συνέχεια θα πρέπει να λάβει μήνυμα με κωδικό, μετά να τον περάσει στο προφίλ του και αφού ελεγχθεί η εγγραφή και γίνει αποδεκτή τότε μπορεί και να αρχίσει το Chat.
Νομίζω ότι η απάντηση είναι κάπου στη μέση αφού το να γραφτείς στη σελίδα δεν κάνει υποχρεωτική την εγγραφή σου και στην υπηρεσία 54122. Οπότε θεωρώ πως τελικά είναι ένα δίκτυο που έχει αφενός σαν σκοπό την ενημέρωση, την ψυχαγωγία και μετέπειτα και το Chat μέσω κινητού.
Από ότι διάβασα στο ίντερνετ πάντως υπάρχουν και κανα δυό χρήστες που έχουν γράψει την άποψη τους και ισχυρίζονται ότι βρήκαν το έτερον ήμισυ. Ποιός ξέρει;

Το σημαντικότερο όλων είναι πως όταν γράφτηκα για να δώ τι γίνεται ακριβώς διαπίστωσα το εξής: Όσο εύκολα γράφτηκα, τόσο εύκολα ξεγράφτηκα. Και ομολογώ πως η εταιρία που το έχει ήταν πολύ εξυπηρετική στο να με διαγράψει.

Οπότε τι να πώ.. θα ψηφίσω πως παρόλο που καμιά φορά γίνονται και λάθη, υπάρχουν ακόμη εταιρίες που προσπαθούν να καλύψουν τον καταναλωτή γλιτώνοντας μπελάδες και σε αυτόν αλλά και στην ίδια την εταιρία.