Φως σε υπόθεση δολοφονίας στην Κατερίνη.

Φως μετά απο πολλούς μήνες έπεσε στην υπόθεση δολοφονίας μίας 30χρονης γυναίκας απο την Κατερίνη Πιερίας, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 24 Ιουνίου 2014 και υπαίτιος ήταν ο 33χρονος φίλος της.

Συγκεκριμένα, συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας είχε δηλώσει στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης την εξαφάνιση της στις 30 Ιουνίου. Τελευταία φορά που την είδε κάποιος ήταν έξι μέρες πριν.

Μετά απο εκτεταμένες έρευνες, τα στοιχεία οδήγησαν τις Αρχές στα χνάρια του 33χρονου, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του και χθες το βράδυ συνελήφθη. Μετά απο την έρευνα και την διενεργούμενη προανάκριση, προέκυψε πως το βράδυ της 24ης Ιουνίου, ο 33χρονος μαζί με την 30χρονη πήγαν σε μία εγκαταλελειμένη οικεία στην Κατερίνη.

Μετά απο έντονο διαπληκτισμό, ο 33χρονος μαχαίρωσε την άτυχη γυναίκα, η οποία υπέκυψε γρήγορα στα τραύματα της. Το σοκαριστικό της υπόθεσης όμως είναι ο τρόπος που προσπάθησε να κρύψει το αποτρόπαιο έγκλημα του, σκεπάζοντας την με παλιά και βρώμικα στρώματα κρεβατιού που βρίσκονταν εντός την οικείας.

Η σορός της 30χρονης εντοπίστηκε, μετά από υπόδειξη του συλληφθέντα, στην παραπάνω εγκαταλειμμένη οικία, καλυμμένη με στρώματα κρεβατιού, ενώ στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, καθώς και κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας για την εξερεύνηση του χώρου.

Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης βρίσκονται σε εξέλιξη.

Tags: