Τσιώλης: Η ΑΕΚ είναι η φανέλα, η ιστορία, ο κόσμος της

 

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Σάκης Τσιώλης για την εμφάνιση των νεαρών ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, στην αναμέτρηση με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ.

 

Ο έλληνας τεχνικός, παρά την νίκη της ομάδας του, τόνισε ότι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, ενώ προανήγγειλε την μεταγραφή ενός επιθετικού.
Αναλυτικά τα όσα είπε:"Για μία ακόμα φορά αποδείχθηκε πως η θεωρεία από την πράξη είναι δύσκολη και απέχει αρκετά. Θεωρητικά με τους μικρούς της ΑΕΚ ο Αστέρας δεν θα είχε πρόβλημα. Θεωρώ ότι ειδικά με το πάθος και τον ενθουσιασμό που έβγαλε η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, έπρεπε να είναι μπροστά στο σκορ.
"Για ακόμα μία φορά η ΑΕΚ απέδειξε ότι δεν είναι οι παίκτες, αλλά η φανέλα, η ιστορία, ο κόσμος της. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και αυτά τα τρία. Θα ήθελα να πραγματικά να ευχηθώ την ΑΕΚ δυνατή και να πρωταγωνιστήσει. Το έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ελπίζω να βγάλει η προσπάθεια που γίνεται, με πρώτο τον Θωμά Μαύρο, να ανέβει ψηλά.
"Για τον Αστέρα ήταν μεγάλη νίκη. Περιμέναμε να δούμε πρώτα την ΑΕΚ πως θα παίξει και χάσαμε πολλά μέτρα στην επίθεσή μας. Κάναμε τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα, το κρατάμε σαν βάση. Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες. Μιλάω από την 6η θέση και πάνω".
Υπάρχει πίεση στον Αστέρα;"Σίγουρα. Αυξάνονται οι απαιτήσεις. Εδώ έχουμε να κάνουμε μία ομάδα που είναι οργανωμένη, καλή διοίκηση. Με όλες τις προϋποθέσεις να διεκδικήσει κάτι καλό. Μακάρι να προχωρήσουμε. Είναι ευκαιρία για τον Αστέρα. Κάθε Κυριακή όμως πρέπει να το αποδεικνύουμε. Σήμερα, θέλαμε τον Περόνε στην επίθεσή μας. Παρά την προσπάθεια που έκανε ο Μπακασέτας είχε πρόβλημα. Θα δούμε για έναν επιθετικό".