Τραγική υπόθεση ανθρωποκτονίας στη Φθιώτιδα.

Μεγάλο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της τραγικής δολοφονίας μίας 79χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι όπου κατοικεί με τον 49χρονο γιο της, στο χωριό Έξαρχος Αταλάντης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε στο κρεβάτι της, σκεπασμένη με μία κουβέρτα, ενώ ήταν γυμνή απο τη μέση και κάτω και το κορμί της γεμάτο μώλωπες.

Ο 49χρονος γιος, ο οποίος πάσχει απο σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, είπε στους αστυνομικούς πως την σκέπασε με μία κουβέρτα πριν πάει για ύπνο και πως η μητέρα του πέθανε απο παθολογικά αίτια.

Η νεκροψία έδειξε πως το θύμα είχε υποστεί βασανισμό πριν πεθάνει. Ο θάνατος της δεν οφείλεται σε παθολογικά αίτια αλλά σε ασφυξία, η οποία προκλήθηκε απο χαρτί που είχε τοποθετηθεί στο λαιμό του θύματος, καθιστώντας το αδύνατο για εκείνη να αναπνεύσει.

Μετά απο έρευνα που διαξήγαγαν οι Αρχές, ένα ακόμα ανατριχιαστικό μυστικό της οικογένειας ήρθε στην επιφάνεια. Το 2002, ο άλλος γιος της οικογένειας, ο οποίος επίσης αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, σκότωσε τον πατέρα του με μία καραμπίνα και βρίσκεται έκτοτε σε ίδρυμα.

Tags: