Την στραγγάλισε και «ανέβασε» φωτό στο ίντερνετ.

Σοκ έχει προκαλέσει στις Ηνωμένες Πολιτείες η υπόθεση δολοφονίας της 30χρονης Amber Lynn Coplin, απο τα χέρια μάλιστα του συντρόφου της.

Ο 33χρονος David Kalac, ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας, θεωρείτο εξ αρχής ύποπτος για την υπόθεση. Αυτό προέκυψε απο το γεγονός οτι ανέβασε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες του θύματος, μετά τη δολοφονία, όπου φαίνονταν καθαρά τα σημάδια του στραγγαλισμού. Η φωτογραφία μάλιστα είχε λεζάντα «τελικά είναι πιο δύσκολο να στραγγαλίσεις κάποιον απ' ό,τι στις ταινίες».

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθωποκυνηγητό μέχρι να βρει τον 33χρονο άντρα και μετά απο πολλές ώρες κατάφερε να τον συλλάβει. Ο ίδιος αρχικά αρνήθηκε κάθε ανάμειξη με την υπόθεση αλλά λίγο αργότερα ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Στις φωτογραφίες που ανέβηκαν, εμφανιζόταν το θύμα γυμνό, ξαπλωμένο στο κρεβάτι, με τα σημάδια του στραγγαλισμού εμφανή στο λαιμό της. Φτάνοντας στο διαμέρισμα, η αστυνομία βρήκε την σορό της γυναίκας στο κρεβάτι της. Δίπλα στο κεφάλι της βρισκόταν το δίπλωμα οδήγησής της με τη λέξη «νεκρή» γραμμένη πάνω του, στα στόρια είχε γραφτεί «άσχημα νέα» και σε μία φωτογραφία το μήνυμα «αυτή με σκότωσε πρώτα».

Tags: