Ροδίτης επιχείρησε να ληστέψει τη θεία του.

Ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκαν σε βάρος ενός 52χρονου Ροδίτη, ο οποίος συνελήφθη για απόπειρα ληστείας σε βάρος μάλιστα συγγενικού του προσώπου και αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση προκειμένου αύριο να απολογηθεί στην ανακρίτρια Ρόδου.

Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο 52χρονος δράστης αποπειράθηκε να επιτεθεί και να ληστέψει την ίδια του τη θεία, η οποία, όπως μόλις είχε ενημερωθεί, είχε κερδίσει 7.000 ευρώ και πήγαινε στο πρακτορείο ΠΡΟΠO για να παραλάβει τα χρέη της.

Ο δράστης, φορώντας κουκούλα για να αποφύγει να αναγνωριστεί, περίμενε μέχρι η συγγενής του να απομακρυνθεί αρκετά απο το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ και τότε της επιτέθηκε, προσπαθώντας να της πάρει την τσάντα που περιείχε τα χρέη.

Η γυναίκα αμέσως ξέσπασε σε φωνές, τρομάζοντας τον δράστη, ο οποίος τράπηκε σε φυγή, μόνο να συλληφθεί μερικές ώρες αργότερα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ.

Η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου άσκησε σε βάρος του 52χρονου ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ληστείας και τον παρέπεμψε στην ανακρίτρια Ρόδου όπου επρόκειτο να απολογηθεί χθες όμως ζήτησε και πήρε προθεσμία για αύριο.

Tags: