Πρωτοφανής επίθεση πρώην συζύγου με σωλήνα!

Σοκ στην τοπική κοινωνία προκάλεσε η είδηση της επίθεσης ενός 63χρονου προς την πρωήν σύζυγο του και τον νυν σύντροφο της, στα Χανιά Κρήτης, χθες νωρίς το βράδυ.

Η 63χρονος, αδυνατούσε να χωνέψει το γεγονός πως πλέον, εκείνος και η σύζυγος του είχαν πάρει διαζύγιο, πόσο μάλλον το οτι η δεύτερη είχε πλέον προχωρήσει με τη ζωή της, διατηρώντας πια δεσμό με έναν άλλο κύριο.

Ο θολωμένος άντρας αποφάσισε να πάει στο σπίτι της συζύγου του και να ζητήσει εξηγήσεις. Πήρε μαζί του όμως ένα βαρύ κομμάτι σωλήνα, για να της δώσει και ένα μάθημα. Όταν έφτασε εκεί, το σπίτι ήταν άδειο, η πρώην σύζυγος δεν είχε επιστρέψει ακόμα, οπότε εκείνος αποφάσισε να την περιμένει.

Μερικές ώρες αργότερα, όταν η πρώην σύζυγος, συνοδευόμενη απο το νέο της αμόρε, έφτασε σπίτι, ο πρώην άντρας της, τους επιτέθηκε αμέσως με το σωλήνα. Κάποιοι γείτονες, ακούγοντας τις κραυγές βοήθειας, κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία κατέφτασε σε λίγα μόλις λεπτά, συλλαμβάνοντας επ’αυτοφόρω τον μαινόμενο πρώην σύζυγο, μαζί με το «όπλο» του.

Ο δράστης μεταφέρθηκε αμέσως στα κρατητήρια ενώ το άτυχο ζευγάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως δεν φέρουν κανένα σοβαρό τραύμα.

Tags: