Πράκτορας της CIA ομολογεί πως σκότωσε τη Monroe.

Μία σοκαριστική ομολογία ήρθε στο φως και έχει ήδη κάνει το γύρο του κόσμου, σοκάροντας μερικούς και επιβεβαιώνοντας κάποιους άλλους. Ένας συνταξιούχος πράκτορας της CIA, ηλικίας 78 ετών αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και να πει τη δική του αλήθεια.

Μιλάμε φυσικά για την υπόθεση θανάτου της πασίγνωστης ηθοποιού, Marilyn Monroe, η οποία βρέθηκε νεκρή στις 5 Αυγούστου του 1962, στο σπίτι της στο προάστιο Μπρέντγουντ του Λος Άντζελες. Την βρήκε η οικονόμος της, ξαπλωμένη στο κρεβάτι, με το ακουστικό του τηλεφώνου στο ένα χέρι και ένα κουτάκι βαρβιτουρικά στο άλλο.

Όλοι έκαναν λόγω για αυτοκτονία, λίγοι όμως το πίστεψαν πραγματικά. Και τώρα, η δήλωση του 78χρονου πράκτορα έρχεται για να ταράξει τα νερά. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και ο ίδιος, είχαν πληροφορίες πως η Monroe κοιμόταν, παράλληλα με τον Κένεντυ, και με τον Κάστρομ βάζοντας έτσι τη χώρα σε άμεσο κίνδυνο.

Τότε ήταν που ο πράκτορας έλαβε συγκεκριμένες οδηγίες για να την εκτελέσει, καθώς, όπως είχε ειπωθεί, η όμορφη ηθοποιός αποτελούσε πλέον κίνδυνο για το κράτος. Με μία ένεση με υπερβολική δόση βαρβιτουρικών Nembutal, σε συνδυασμό με ένα ισχυρό κατασταλτικό γνωστό ως χλωράλη, η νεαρή καλλονή έσβησε σιωπηρά.

Η αστυνομία εξετάζει προσεκτικά τα λεγόμενα του πράκτορα και του έχει χορηγηθεί άσυλο.

Tags: