Πούλησαν ναρκωτικά σε λάθος άνθρωπο.

Το λάθος να πουλήσουν ακατέργαστη κάνναβη σε αστυνομικό έκαναν δύο αλλοδαποί, χθες το μεσημέρι στη Διαλαμπή Ροδόπης.

Η δίωξη Ναρκωτικών του τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, μετά απο πληροφορίες σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητες των δύο αντρών, προχώρησαν στη σύλληψη τους, μετά απο απόπειρα των προαναφερθέντων να πουλήσουν ένα αυτοσχέδιο σακουλάκι που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, σε αστυνομικό ο οποίος παρουσιάστηκε ως πελάτης.

Μετά απο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, πάνω στον ένα εκ των δύο δραστών βρέθηκαν : ένα ακόμα σακουλάκι με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ένα σακουλάκι με σπόρους κάνναβης και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι δύο άντρες έδωσαν κι άλλη μία πληροφορία στην αστυνομία, οδηγώντας έτσι τις Αρχές στη σύλληψη ενός 49χρονου άντρα, ο οποίος φαίνεται να είναι και ο εγκέφαλος της υπόθεσης, καθώς αυτός διοχέτευε τις ουσίες στους δύο αλλοδαπούς, προκειμένου να τις πουλήσουν. Στο σπίτι του βρέθηκαν, μεταξύ άλλων :

- 2 μεγάλες συσκευασίες και μία τσάντα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 3.500 γραμαμρίων,
- 2 συσκευασίες με παράνομο καπνό.
- 1 πιστόλι
- 1 μαχαίρι
- 2 αλυσοπρίονα
- 1 εξωλέμβια μηχανή

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι την παραπάνω εξωλέμβια μηχανή, την είχε αφαιρέσει ο 49χρονος, στις 20 Απριλίου, από το λιμάνι του Πόρτο Λάγους Ξάνθης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να προσδιορισθεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς των δύο αλυσοπρίονων.

Tags: