Πήρε 300.000 ευρώ στον..τάφο!

Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 300 χιλιάδων ευρώ αποφάσισε να πάρει μαζί του στον τάφο ένας 90χρονος, κάτοικος Αρχαίας Ολυμπίας,κρύβοντας τα σε ένα μαξιλάρι, κάνοντας τη γυναίκα του να τρελαθεί, αφού πηγαίνοντας να κάνει ανάληψη των χρημάτων, διαπίστωσε πως ο λογαριασμός είναι άδειος.

Ο 90χρονος, λίγες μέρες προτού αποβιώσει, ζήτησε απο τη γυναίκα του, αρκετά επίμονα μάλιστα, όταν έρθει εκείνη η ώρα, να τον θάψει μαζί με το αγαπημένο του μαξιλάρι. Λίγες μέρες μετά, ο 90χρονος ξεψύχησε και έτσι ξεκίνησαν οι διαδικασίες ταφής του. Όπως ακριβώς του υποσχέθηκε, η σύζυγος του πρόσθεσε μέσα στο φέρετρο και το αγαπημένο μαξιλάρι του συζύγου της.

Περίπου ένα μήνα αργότερα, η ανυποψίαστη χήρα πήγε στην τράπεζα με σκοπό να πραγματοποίησει μία ανάληψη, προς μεγάλης της έκπληξη όμως, διαπίστωσε πως ο λογαριασμός ήταν εντελώς άδειος.

Οι υπάλληλοι της τράπεζας, βλέποντας την ηλικιωμένη γυναίκα σε απόγνωση, την ενημέρωσαν πως, λίγο καιρό πριν, ο σύζυγος της είχε περάσει απο την τράπεζα και είχε κάνει ανάληψη όλων των μετρητών που υπήρχαν στο λογαριασμό. Τότε, εκείνη συνέδεσε την εμμονή του άντρα της να θαφτεί οπωσδήποτε με το μαξιλάρι του και έτσι κατάλαβε τί είχε γίνει.

Τα χρήματα βρέθηκαν αφού εξασφαλίστηκε προηγουμένως άδεια εκταφής του νεκρού.

Tags: