Πάτρα:Έκλεψαν απο σπίτι κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ.

Δεν δείχνουν να έχουν τελειωμό οι ληστείες που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στην Πάτρα, στην πριοχή της Εγλυκάδας, αφήνοντας τον κόσμο αναστατωμένο και με τον συνεχή φόβο μήπως το δικό τους σπίτι είναι το επόμενο.

Αδίστακτοι ληστές μπήκαν νωρίτερα σήμερα σε σπίτι το οποίο βρίσκεται σε ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη περιοχή και, χωρίς να τους αντιληφθεί κανένας, αφαίρεσαν απο το διαμέρισμα κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ, 70 ευρώ σε μετρητά και όλα τα φο μπιζού που βρήκαν.

Η είσοδος τους εκτιμάται πως έγινε απο την εξώπορτα, με τη βοήθεια κάποιας ταυτότητας και μάλιστα μέσα μεσημέρι. Λίγα λεπτά νωρίτερα, η σύζυγος του ιδιοκτήτη, έφυγε απο το σπίτι για να κάνει κάποιες εξωτερικές δουλειές. Τότε ήταν που βρήκαν ευκαιρεία οι κλέφτες και ανενόχλητοι, έψαξαν όλο το σπίτι για αντικείμενα αξίας και χρήματα. Την ίδια στιγμή, στον ακριβώς απο πάνω όροφο, βρίσκονταν συγγενείς του ιδιοκτήτη, οι οποίοι δεν κατάλαβαν ούτε άκουσαν τίποτα.

Στο τέλος, οι διαρρήκτες έκλεισαν την πόρτα πίσω τους και αποχώρησαν σαν κύριοι, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς. Πρόκειται για το 10ο περιστατικό αυτό το μήνα και οι κάτοικοι των γύρω περιοχών είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι και προσπαθούν πάση θυσία να προστατεύσουν τις ιδιοκτησίες τους αλλά και τους εαυτούς τους.

Tags: