Νοσοκόμα-serial killer στην Ιταλία.

Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στις ιταλικές αρχές η υπόθεσης της Ντανιέλα Ποτζιάλι, μιας νοσοκόμας που απο ότι φαίνεται, διαθέτει άκρως δολοφονικά ένστικτα, αφού έχει αφαιρέσει τη ζωή τουλάχιστον 83 ατόμων.

Η νοσοκόμα-τέρας συνελήφθη λίγο έξω απο την πόλη Λούγκο της Ιταλίας με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο ενός ηλικιωμένου ασθενή που φρόντισε, ο οποίος πέθανε πολύ σύντομα μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, παρόλο που δεν έπασχε απο κάτι σοβαρό. Μετά απο νεκροψία που έγινε στο πτώμα του άτυχου άντρα, βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ποτάσας στο αίμα. Να θυμίσουμε πως η ποτάσα χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις θανατικής ποινής.

Η Ποτζιάλι, όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα, δρούσε εναντίον ασθενών που, είτε την είχαν ενοχλήσει οι ίδιοι, είτε οι συγγενείς τους. Συνάδελφοι της μάλιστα ανέφεραν πως την είχαν δει να βγάζει selfies με τους αποθανόντες και να χαμογελάει.

Πλέον η Ντανιέλα Ποτζιάλι βρίσκεται στα χέρια της Διακιοσύνης αλλά το μόνο που παραμένει ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι η ποτάσα είναι μία ουσία που λίγη ώρα μετά τη δράση της, παύει να είναι ανιχνεύσιμη στο αίμα. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να κατηγορηθεί για όλους τους φόνους που έχει διαπράξει, λόγω ελλειπών στοιχείων.

Tags: