Καταδίωξη ταξί στη Στυλίδα με ανήλικους δραπέτες

Σε ταινία δράσης μετατράπηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, η Εθνική Οδός και το κέντρο της Στυλίδας, όταν ξέσπασε ανθρωποκυνηγητό. Αστυνομικοί καταδίωξαν δύο νεαρούς που είχαν δραπετεύσει από το ίδρυμα αγωγής ανηλίκων Βόλου.

Οι νεαροί δραπέτευσαν από το ίδρυμα, τα ξημερώματα, με άλλους 4 συγκρατούμενούς τους και μόλις έγινε η απουσία τους αντιληπτή, σήμανε συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία του Βόλου και ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες.

Στην προσπάθειά τους οι δύο δραπέτες να κλέψουν ένα μηχανάκι, έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς και για να διαφύγουν, σταμάτησαν ένα ταξί, κατέβασαν με τη βία τον οδηγό από μέσα και κινήθηκαν στην Εθνική Οδό με κατεύθυνση προς Λαμία.

Οι αστυνομικοί καταδίωκαν το ταξί ενώ ενημέρωσαν και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, οι οποίοι και αυτοί έσπευσαν στην περιοχή. Άνδρες από την Ά ΟΠΚΕ εντόπισε το ταξί και συνέχισε την καταδίωξή του.

Οι νεαροί στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, μπήκαν μέσα στη Στυλίδα, ωστόσο χτύπησαν το αυτοκίνητό τους πάνω σε πεζοδρόμιο προκαλώντας του σοβαρές υλικές ζημιές.

Εκείνη τη στιγμή εγκατέλειψαν το ταξί και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς όπως να καταφέρουν να εντοπίσουν τους δράστες.

Tags: