Θρίλερ στη Δράμα με πυροβολισμούς σε μπαρ.

Σε θρίλερ εξελίχθηκε το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων για τους θαμώνες ενός καφέ μπαρ, στο Δοξάτο Δράμας, οι οποίοι έζησαν εφιαλτικές στιγμές όταν ένας απο τους θαμώνες αποφάσισε να εξαπολύσει πυρ εναντίου του μαγαζιού.

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος ημεδαπός, βρισκόταν με φιλικό του πρόσωπο στο καφέ μπαρ και έπινε το ποτό του. Κάποια στιγμή αποφάσισε να φλερτάρει λίγο πιο έντονα με την σερβιτόρα του μαγαζιού και έτσι την οδήγησε σε ένα δωμάτιο πίσω απο το μπαρ, όπου με τη χρήση βίας, προσπάθησε να ασελγήσει σεξουαλικά πάνω της.

Η νεαρή κοπέλα απο τη Νιγηρία προέβαλε αντίσταση και οι φωνές της ξεσήκωσαν όλο το μαγαζί, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί η υπεύθυνη του καφέ μπαρ και να τον διώξει.

Τότε, ο 44χρονος δράστης πήρε το φίλο του και έφυγαν, μόνο και μόνο για να επιστρέψουν λίγη ώρα αργότερα, συντροφιά όμως με μία οπλισμένη κυνηγετική καραμπίνα. Πάρκαραν το αμάξι λίγο και κάτω και παιρνόντας έξω απο το μαγαζί, το γάζωσαν, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι εντόπισαν τους δύο δράστες να κινούνται με το όχημα και μετά από καταδίωξη κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους συλλάβουν.

Tags: