Η πιο μακάβρια αφίσα στην ιστορία!

Ίσως η πιο μακάβια ( και με μία μικρή δόση γκλαμουριάς την πιο ακατάλληλη στιγμή ) αφίσα που έχει φανεί εδώ και αρκετό καιρό. Μιλάμε φυσικά για την αφίσα της φωτογραφίας, η οποία έρχεται απο τη Λάρισα και, ως φαίνεται, έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

Με μεγάλα, ολόλευκα γράμματα και επιβλητικό φόντο με νεκροφόρες-λιμουζίνες, αυτό το γραφείο κηδειών μας παρουσιάζει μία μοναδική και δελεαστική ευκαιρία. Με κάθε κηδεία πολυτελείας που θα κοστίζει απο 450 ευρώ και πάνω, δώρο ο στολισμός της εκκλησίας.

Οι αντιδράσεις, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν πολλές, και απο τους κατοίκους αλλά και απο αρκετούς ανθρώπους που πρόσφατα είχαν χάσει κάποιο κοντινό τους πρόσωπο και το θεώρησαν προσβλητικό, εώς και βλάσφημο. Η αφίσες σύντομα κατέβηκαν και την θέση τους πήραν απλές, ενημερωτικές αφίσες, απλά με την επωνυμία, την ιδιότητα και το τηλέφωνο του εν λόγω γραφείου κηδειών.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως, δεν είναι λίγοι οι ιδιοκτήτες γραφείου κηδειών που χρησιμοποιούν το χιούμορ ή κάποιο άλλο μέσο για να προσεγγίσουν με πιο μαλακό τρόπο την όλη ιδέα του θανάτου, πολλές φορές απλά για να εξομαλύνουν όσο μπορούν την κατάσταση.

Tags: