ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ: ΠΟΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ - ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ

Ηλίας Βρεττός - Τι αναφέρει ο μάνατζερ του καλλιτέχνη - Το μήνυμά του τραγουδιστή μέσα από το νοσοκομείο

«Δεν το γλιτώνει το χειρουργείο», δήλωσε ο Λουκάς Καραγιάννης, μάνατζερ του Ηλία Βρεττού, το πρωί της Τρίτης (20/02).

«Ο Ηλίας έχει τρία κατάγματα, το ένα στη λεκάνη είναι και το πιο σοβαρό αλλά και στα τρία πρέπει να γίνει επέμβαση», εξήγησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Θα πρέπει να περάσουν όμως κάποιες ημέρες και μετά να μπει στο χειρουργείο γιατί ο οργανισμός του δεν είναι ακόμα δυνατός. Πάντως έχει άριστη επικοινωνία, την είχε από την πρώτη στιγμή», πρόσθεσε.

Ο κ. Καραγιάννης περιέγραψε και το πώς σημειώθηκε το τροχαίο ενώ αναφέρθηκε και στο λευκό φορτηγάκι που φέρεται να είναι το όχημα που έκλεισε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Ηλίας Βρεττός, με αποτέλεσμα να προκληθεί το τροχαίο.

«Η φίλη του Ηλία είχε προσφερθεί να τον παραλάβει από το αεροδρόμιο καθώς εκείνος ήταν αδιάθετος. Το άσπρο φορτηγάκι μπήκε μπροστά τους και τους έκλεισε το δρόμο. Η οδηγός έστριψε δεξιά και αριστερά το τιμόνι, το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του, χτύπησε στο κράσπεδο, γύρισε τούμπα και από την πλευρά που καθόταν ο Ηλίας, έπεσε πάνω στο δέντρο. Η οδηγός δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, άλλωστε στη Λεωφόρο Ποσειδώνος εκείνη την ώρα είχε κίνηση. Και οι δύο φορούσαν τη ζώνη τους».

Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και όπως τονίζει ο μάνατζέρ του, αυτό που του τόνισε ήταν ότι «είχα άγιο». «Η ανταπόκριση του κόσμου τον έχει συγκινήσει και θέλει να τους ευχαριστήσει όλους» επισήμανε ο κ. Καραγιάννης και ζήτησε να «εύχονται όλοι το καλύτερο για τον Ηλία».

Όσο για την κατάσταση της υγείας της οδηγού του οχήματος, είναι πάντα σύμφωνα με τον κ. Καραγιάννη «σε καλύτερη κατάσταση, έχει ένα χτύπημα στο πρόσωπο και πονάει η μέση της».

Το χρονικό του τροχαίου
Το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο τραγουδιστής, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» σε δέντρο. Οι εικόνες από το τροχαίο σοκάρουν.

Σε Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΚΑΒ σήμανε συναγερμός. Άνδρες των δύο Σωμάτων και ασθενοφόρο έφτασαν στο σημείο και ήρθαν αντιμέτωποι με το σοκαριστικό τροχαίο.

Ο Ηλίας Βρεττός και η φίλη του, η οποία οδηγούσε το αυτοκίνητο, είχαν εγκλωβιστεί στο εσωτερικό του οχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο επιβαίνοντες είχαν τις αισθήσεις τους, ενώ ο Ηλίας φώναζε συνεχώς πως πονούσε στα πόδια.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν 45 λεπτά για να απεγκλωβίσουν τους δύο επιβαίνοντες.

Το ασθενοφόρο παρέλαβε τους δύο τραυματίες και τους μετέφερε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.