Αστυνομικοί στην Αχαΐα έσωσαν κουταβάκι που βρήκαν πεταμένο στα σκουπίδια

Το απόγευμα της Τετάρτης, απέναντι στο Αστυνομικό τμήμα της Κάτω Αχαΐας ακούστηκε ένα κλάμα μέσα από τον κάδο απορριμμάτων. Όπως μας ενημερώνει ο Φιλοζωικός σύλλογος ΕΛ.Α.Δ.Α., ένας αστυνομικός του τμήματος κοίταξε στον κάδο και αντίκρυσε ένα κουταβάκι ενός μηνός περίπου.

Το περιμάζεψε και το οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα, όπου εκεί του πρόσφεραν φαγητό, γάλα και χάδια σε αφθονία, ενώ περίμεναν τον πρόεδρο του συλλόγου ΕΛ.ΑΔ.Α. που είχε ήδη ειδοποιηθεί.

«Αφού συμφωνήσαμε να το φιλοξενήσουμε εμείς το έφεραν στο σπίτι. Γνωρίζουμε όλοι την ευαισθησία και φιλοζωία των αστυνομικών μας και τους ευχαριστούμε για αυτό. Το κουταβάκι είναι μια χαρά και το φροντίζουμε τώρα εμείς. Λυπούμαστε όταν κάποιοι θεωρούν τα Ζώα ως άψυχα και ως παράσιτα, παίρνοντας την πρωτοβουλία να τα πετούν στα σκουπίδια ή να ρίχνουν φόλες ή να τα πυροβολούν ή και να τα κακοποιούν…Ας γίνουμε επιτέλους ΑΝΘΡΩΠΟΙ», σημειώνουν τα μέλη του Φιλοζωικού συλλόγου και συμπλήρωσαν λέγοντας:

Δεν είναι η πρώτη φορά που Αστυνομικοί σώζουν ζώα στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας, να υπενθυμίσουμε ότι λίγο καιρό πριν αστυνομικοί και πυροσβέστες, έσπευσαν να σώσουν ένα σκυλάκι που η κοιλιά του είχε καρφωθεί σε μία καγκελόπορτα.

Tags: